Banner-kuva: Erik Nylander elokuvasta Tracks

 Outdoor-leffaillat loppuvuodesta Helsingissä ja Ylläksellä

Yhdistimme voimamme Ylläksen laskumimmien GMC Picturesin kanssa ja NYT innoissamme voimme ilmoittaa, että järjestämme yhdessä KAKSI talviteemaista outdoor-leffailtaa: 16.11.2022 Helsingissä ja 30.12.2022 Ylläksellä. Tapahtumissa haluamme nostaa esiin pohjoismaalaisia outdoor-naisia, heidän osaamistaan ja inspiroivia talviteemaisia retkitarinoitaan SEKÄ järjestää yhteisöllisen iltaman ulkoilun ystäville keskellä pimeintä vuodenaikaa. Tapahtuman kumppanina toimii Protect Our Winters Finland.

Leffailtojen ohjelma ja liput julkaistaan 10.10.2022 – stay tuned!

Syyskuussa Open Call DIY-leffoille ja inspiraatiopuheenvuoroille

Jo vahvistetun leffailtaohjelman oheen avaamme AVOIMEN ohjelmahaun talvilajien ja -retkeilyn naisharrastajille. Onko sinulla tai kavereillasi upeaa kuvamatskua talviretkiltä, DIY-filmiprojekti, huikea talviretkikertomus tai jotain muuta jonka jonka haluaisit tulla jakamaan yleisön eteen leffailloissamme?

Ohjelma voi siis olla inspiroiva talviretkitarina kuvineen, lyhyt DIY filmi laskupäivästä tai inspiraatio puheenvuoro jostain muusta talvisesta ulkoiluteemasta. Etsimme 2-3 esitystä ensisijaisesti naisilta, jotka ohjelmanumeron myötä haluavat jakaa inspiraatiota muille outdoor-harrastajille ja päästä esittämään projektinsa kannustavan yleisön eteen. 

Otamme ilolla kaikki villeimmätkin ohjelmaideat vastaan! Proggis voi olla kotikutoinen tai vielä tässä vaiheessa syksyä keskeneräinen – tärkeintä, että se on valmis h-hetkenä, sisällöstä välittyy vahva viesti talviulkoilun palosta ja esityksestä yleisö saa inspistä outdoor-elämään talviolosuhteissa! 

Ohjelman esittäminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun jakaa oma tarina tai projekti tapahtumassa joko Helsingissä, Ylläksellä tai molemmissa. Ohjelman tuottamisesta ja esittämisestä ei makseta palkkiota erikseen, mutta esittäjät saavat pienen goodie bagin kiitokseksi. Esityksen kesto voi olla on noin 2-10min, tekninen vaatimus esimerkiksi filmille on, että se tulee pystyä esittämään laadukkaasti isolta screeniltä.

OPEN CALL hakuaika on 1.9.-20.09.2022. Laita meille rohkeasti viestiä, kysyä lisätietoja ja kerro lisää open call -projektistasi osoitteen picturesgmc@gmail.com kautta. Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti!

Etsimme leffailtoihin myös yhteistyökumppaneita. Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista täältä tai kysy lisää sonja@taivasalla.fi.

Talviretkeily-Haglofs