Kuvat: Annika Mäkelä, Henna Palosaari, Johanna Ketola

Suosittu outdoor-leffailta jälleen marraskuussa 2023 Helsingissä

Jo toista vuotta peräkkäin järjestämme Ylläksen laskumimmien GMC Picturesin kanssa outdoor-leffaillan, tällä kertaa Helsingissä marraskuussa 2023. Tapahtumassa haluamme nostaa esiin pohjoismaalaisia outdoor-naisia, heidän osaamistaan ja inspiroivia retkitarinoitaan SEKÄ järjestää yhteisöllisen iltaman ulkoilun ystäville keskellä pimeintä vuodenaikaa. 

Leffailtojen ohjelma ja liput julkaistaan syksyllä 2023. Viime vuonna liput myytiin jo ennakkoon loppuun, joten ole ajoissa liikkeellä ja varaa paikka ajoissa tapahtumaan!


Katso myös lista meidän suosikki-outdoor leffoista ja Youtubesta löytyvät viime vuoden leffaillan filmit >>

Open Call DIY-leffoille ja inspiraatiopuheenvuoroille

Illan ohjelman suunnittelun ohessa avaamme viime vuoden tapaan AVOIMEN ohjelmahaun outdoor-harrastajille ja kuvaajille. Onko sinulla tai kavereillasi upeaa kuvamatskua retkiltänne, DIY-filmiprojekti, huikea seikkailukertomus tai jotain muuta, jonka jonka haluaisit tulla jakamaan yleisön eteen leffaillassamme?

Ohjelma voi siis olla inspiroiva outdoor-aiheinen tarina kuvakertomuksena, lyhyt DIY-filmi retkestä tai inspiraatio puheenvuoro jostain muusta ulkoiluteemasta. Ohjelma voi liittyä, mihin tahansa vuoden aikaan. Etsimme 2-3 esitystä ensisijaisesti naisilta, jotka ohjelmanumeron myötä haluavat jakaa inspiraatiota muille outdoor-harrastajille ja päästä esittämään projektinsa kannustavan yleisön eteen. 

Otamme ilolla kaikki villeimmätkin ohjelmaideat vastaan! Proggis voi olla kotikutoinen tai vielä tässä vaiheessa vuotta keskeneräinen – tärkeintä, että se on valmis h-hetkenä, sisällöstä välittyy vahva viesti ulkoilun ilosta ja esityksestä yleisö saa inspistä outdoor-elämään! 

Ohjelman esittäminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja haluun jakaa oma tarina tai projekti tapahtumassa Helsingissä. Ohjelman tuottamisesta ja esittämisestä ei makseta palkkiota erikseen, mutta esittäjät saavat pienen goodie bagin kiitokseksi. Esityksen kesto voi olla on noin 2-10min, tekninen vaatimus esimerkiksi filmille on, että se tulee pystyä esittämään laadukkaasti isolta screeniltä. Mikäli kyseessä video, esittäjä voi päättää itse haluaako tulla paikanpäälle tapahtumaan 🙂

OPEN CALL hakuaika on 26.5.-01.09.2023. Laita meille rohkeasti viestiä, kysyä lisätietoja ja kerro lisää open call -projektistasi osoitteen hello@taivasalla.fi kautta. Vastaamme kaikille hakijoille henkilökohtaisesti!

Etsimme leffailtoihin myös yhteistyökumppaneita. Lue lisää yhteistyömahdollisuuksista täältä tai kysy lisää hello@taivasalla.fi.