Taivasalla-tapahtumien varaus- ja peruutusehdotPäivitetty: 02.11.2023

Ilmoittautumismaksuja Taivasalla-tapahtumiin voi maksaa vain verkkomaksuina. Näissä maksuissa ilmoittautuminen tapahtuu verkkomaksamisen yhteydessä. 

Liikunta-, ulkoilu- ja vapaa-ajan tapahtumien ilmoittautumisilla ei ole KSL 14 §:ssä säädettyä 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta eikä niiden maksuja palauteta. Osallistumisoikeus on mahdollista siirtää toiselle henkilölle, josta perimme 15€ käsittelymaksun (ei koske leffailtoja tai webinaareja). Mahdollisesta siirrosta tulee ilmoittaa viimeistään 3 vrk ennen tapahtuman alkua hello@taivasalla.fi. Siirto tapahtuu ainoastaan, mikäli Taivasallalla on varasijalla henkilö, joka haluaa lunastaa paikan TAI osallistuja itse löytää halukkaan tapahtumaan uuden osallistujan. 

Jos estyt osallistumasta tapahtumaan lähisukulaisen tai ilmoittautujan äkillisen sairauden / vamman / kuoleman johdosta, sinun on varmistettava, että matkavakuutuksesi kattaa osallistumismaksuun liittyvät kustannukset.

Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin kauppasumma palautetaan täysimääräisenä asiakkaalle tai korvataan vastaavalla palvelulla.

Tapahtumaan ilmoittautuneita ei ole vakuutettu tapahtumajärjestäjän toimesta, jokainen osallistuja vastaa vakuutusturvasta itse.

Kuva- ja äänitallenteet tapahtumissa

Osallistumalla tapahtumaan annat tapahtumajärjestäjälle oikeuden käyttää tapahtuman aikana otettuja kuva- ja äänitallenteita viestinnässä, markkinoinnissa ja muussa julkisessa esityksessä. Kuvia voidaan julkaista Taivasalla verkkosivuilla, sosiaalisen median tileillä ja muissa Taivasalla julkaisuissa. Jos kuvia käytetään 3.osapuolen toimesta (esim.tapahtuman kumppanin), siitä kerrotaan erikseen tapahtuman ilmoittautumissivulla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Katso myös:
Taivasalla-verkkokaupan maksu- ja tomitusehdot
Taivasalla-sivuston tietosuojaseloste