Wmns' Bikepacking Overnighter

Kesä on täällä ja on aika aloittaa se parhaalla mahdollisella tavalla naisten yhteisellä yön yli bikepacking-retkellä!

Aika ja paikka: 10.-11. kesäkuuta 2022, Helsinki
Tapahtuman järjestäjä Palo Adventures, Taivasalla on tapahtuman yksi yhteistyökumppaneista
Tavoitteenamme on ajaa 122 km Vuosaaresta ja päästä Espooseen kahdessa päivässä seuraten Kehä G South by Cycle -bikepacking reittiä. Voit ajaa isossa ryhmässä, yksin tai pienemmissä ryhmissä, päivän päätteeksi kokoonnumme koko ryhmän kanssa yöpaikassamme Ängesbölen laavulla. Lauantai-iltana juhlistamme kesän avausretkeä yhteisellä illallisella!

Wmn’s bikepacking overnighter on tilaisuus kokeilla bikepackingiä, haastaa itseäsi ​​ja pitää hauskaa hyvällä naisporukalla! Tapahtuma on suunnattu vain naisille, koska naispuolisten osallistujien osuus bikepacking- ja gravel-tapahtumissa on pieni ja haluamme tapahtuman avulla kannustaa yhä useampia naisia pyöräilyn pariin.

Tule jakamaan tämä seikkailu kanssamme! Bikepacking overnighter on omatoiminen mutta kollektiivinen viikonloppuseikkailu. Tapahtuman ilmoittautumismaksu ei sisällä majoitusta, ruokaa, varusteita tai kuljetusta, kyseessä ei ole opastettu retki, mutta jaamme yhdessä vinkkejä ja kokemuksia pyöräretkiltä. Osallistua voi gravel- tai maastopyörällä.

Tapahtuman vetäjänä toimii kokenut pyöräretkeilijä ja tunturiopas Taivasalla-tiimin Henna Palosaari.

Kaikki osallistujat saavat goodie bagin tapahtuman yhteistyökumppaneilta. Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan ja varaa paikkasi!

Wmns’ Bikepacking Overnighter tapahtuman ilmoittautumismaksu on 30€.

Tapahtuman lisätiedot ja ilmoittautuminen Palo Adventuresin sivuilla.