Meille, jotka rakastamme elämää poluilla, vedessä ja lumella

Taivasalla sai alkunsa syksyllä 2020, kun huomasimme WhatsApp- ja Instagram-keskustelujemme käyvän “kuumina” muiden outdoor-naisten kanssa. Jaoimme vinkkejä, tykkäilimme toistemme postauksista, kyselimme retkikuulumisia ja sovimme ulkotreffejä ympäri Suomen. Meidän ei ole aina ollut helppoa löytää seuraa retkille omasta kaveriporukastamme. Olemme myös monesti löytäneet itsemme ainoana naisena surffipaikoilta, vaellusretkiltä tai laduilta.

Tähän “mimmiseuran tarpeeseen” loimme Taivasalla-yhteisön, johon JUURI SINÄ olet sydämellisesti tervetullut!

Näin syntyi Taivasalla

Ulkona kaikkina vuodenaikoina

Pohjola ja neljä vuodenaikaa ovat ulkoilijan paratiisi. Talvella ladut ja tunturit, keväällä ensimmäiset telttaretket ja surffit, kesällä pitkät yöttömän yön vaellukset ja syksyllä sieni- ja maastopyörälenkit saavat sydämemme sykkimään. Fiilis luonnossa on vapaa ja mieli kevyt. Luonto on toinen koti, osa meitä, paikka isoille ja pienille seikkailuille.

Emme pelkää likaa tai hikeä, märät monot tai autossa nukkuminen ovat merkkejä seikkailusta.

Ulkona kaikkina vuodenaikoina

Pohjola ja neljä vuodenaikaa ovat ulkoilijan paratiisi! Talvella ladut ja tunturit, keväällä ensimmäiset telttaretket ja surffit, kesällä pitkät yöttömän yön vaellukset ja syksyllä sieni- ja maastopyörälenkit saavat sydämemme sykkimään. Fiilis luonnossa on vapaa ja mieli kevyt. Luonto on toinen koti, osa meitä, paikka isoille ja pienille seikkailuille.

Emme pelkää likaa tai hikeä, märät monot tai autossa nukkuminen ovat merkkejä seikkailusta.

Aitoja, uteliaita ja vastuullisia ulkoilijoita

Haluamme inspiroida aitoihin luontokokemuksiin, ei vain cooleihin Instagram-kuviin. Opimme ja ihmettelemme luonnon monimuotoisuutta ja hyvinvointivaikutuksia. Olemme huolissamme ympäristöstämme, pohdimme keinoja ulkoilijoina vaikuttaa ja luoda vastuullisia tapoja, joilla suojella kallista elinympäristöämme.

Hyppää mukaan jakamaan ulkoilmainspiraatiota kanssamme!

TAIVASALLA-TIIMIN ESITTELY

Seuraa meitä Instagramissa ja liity mukaan Facebook-yhteisöömme. Toivottavasti näemme myös lumella, poluilla tai vedessä lisää upeita outdoor-naisia!