TIETOSUOJASELOSTE  – Taivasalla 17.05.2022

Rekisterinpitäjä:
Taivasalla Outdoor Community Oy
Y-tunnus 3274252-7
Osoite: Teerisuonkuja 1a, 00700 Helsinki
Puhelin: 0400 276208
Sähköposti: hello@taivasalla.fi
Yhteyshenkilö: Sonja Ikonen

Taivasalla Outdoor Community OY:n (jäljempänä Taivasalla) verkkokauppa ja kotisivut

Tästä tietosuojailmoituksesta saat tietoa henkilötietojesi käsittelystä Taivasalla-tapahtumissa ja kotisivujen käyttäjänä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on sivuston ylläpito, kehittäminen, tiedottaminen, markkinointi, verkkokaupan toiminnot, tapahtumien järjestäminen ja  liiketoiminnan kehittäminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Taivasalla-sivu kerää vain tarpeellisia henkilötietoja edellä mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen, esimerkiksi käyttäjän nimen ja sähköpostiosoitteen. Kävijätietoja kuten IP-osoite, selain- ja istuntotiedot, kerätään verkkopalveluiden kävijäseurantaan, joiden avulla seurataan sivujen analytiikkaa esimerkiksi Google Analyticsin kautta.Kerättäviä henkilötietoja käytetään tapahtumien ylläpitäjän ja asiakkaan asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Käsittely on tarpeen rekisterinpitäjän oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, jotta sinun ja Taivasalla välille muodostuu asiakassuhde, kun ilmoittaudut Taivasalla-tapahtumaan. 

Henkilötiedot saadaan ilmoittautumisen yhteydessä Sinulta. 

Taivasalla-tapahtumissa saatetaan oottaa kuvia ja videoita. Osallistumalla tapahtumaan annat tapahtumajärjestäjälle oikeuden käyttää tapahtuman aikana otettuja kuva- ja äänitallenteita viestinnässä, markkinoinnissa ja muussa julkisessa esityksessä. Kuvia voidaan julkaista Taivasalla verkkosivuilla, sosiaalisen median tileillä ja muissa Taivasalla julkaisuissa. Jos kuvia käytetään 3.osapuolen toimesta (esim.tapahtuman kumppanin), siitä pyydetään erillinen kirjallinen suostumus kuvien käytölle.

Tietojen pääasiallinen käyttäjä on Taivasalla. Tietoja voidaan luovuttaa valituille palveluntarjoajille, kuten Google tai sähköpostimarkkinointiohjelmisto. Henkilötietojen käsittelijänä toimii verkkokaupan ja maksuliikenteen palvelun tarjoajana toimivat Woocommerce ja Montinio. Taivasalla voi tarvittaessa luovuttaa osallistujien nimet ja puhelinnumerot viranomaiselle esimerkiksi tapahtumien turvallisuuden takaamiseksi. 

Rekisterin tiedot suojataan asianmukaisesti ja rekisterinpitäjällä on ainoa käyttöoikeus tietoihin. Rekisterin tietoja säilytetään vain sen ajan, kuin on asianmukaista. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja rekisteriin on tallennettu ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Pyynnöt tietojen tarkastukseen ja oikaisuun osoitetaan rekisterin pitäjälle

Luotu 01.11.2020, päivitetty 06.03.2024

Katso myös:
Taivasalla-verkkokaupan maksu- ja tomitusehdot
Taivasalla-tapahtumien varaus- ja peruutusehdot