TIETOSUOJASELOSTE – Taivasalla 1.12.2020

Rekisterinpitäjä:

Taivasalla Outdoor Club (ei rekisteröity yritys)
Osoite: Wallininkuja 4 b 36
Puhelin: 0400 276208
Sähköposti: hello@taivasalla.fi
Yhteyshenkilö: Sonja Ikonen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Henkilön tietojen rekisteröinti johtuu lakiin perustuvasta rekisteröintivelvoitteesta.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on sivuston ylläpito, kehittäminen, tiedottaminen, markkinointi ja liiketoiminnan kehittäminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Taivasalla-sivu kerää vain tarpeellisia henkilötietoja luvussa 2. mainittuihin käyttötarkoituksiin liittyen esimerkiksi käyttäjän nimen ja sähköpostiosoitteen. Kävijätietoja kuten IP-osoite, selain- ja istuntotiedot, kerätään verkkopalveluiden kävijäseurantaan, joiden avulla seurataan sivujen analytiikkaa esimerkiksi Google Analyticsin kautta.

Tietojen pääasiallinen käyttäjä on Taivasalla. Tietoja voidaan luovuttaa valituille palveluntarjoajille kuten Google tai sähköpostimarkkinointiohjelmisto.

Rekisterin tiedot suojataan asianmukaisesti ja rekisterinpitäjällä on ainoa käyttöoikeus tietoihin. Rekisterin tietoja säilytetään vain sen ajan, kuin on asianmukaista.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa mitä tietoja rekisteriin on tallennettu ja vaatia virheellisten tietojen korjaamista. Pyynnöt tietojen tarkastukseen ja oikaisuun osoitetaan rekisterin pitäjälle.

Luotu 01.11.2020