Taivasalla-tiimi

Taivasalla-tiimi on sekoitus urbaaniaulkoilijaa ja erämarttaa, joita yhdistää rakkaus ulkoilmaelämään, sekä halu jakaa inspiraatiota myös muille ulkoilmanaisille.

Joukossamme on monen alan osaajaa liikunta- ja ulkoilutieteiden, markkinoinnin, koodauksen, graafiseen suunnittelun ja tapahtumatuotannon parista. Tiimimme asuu ja vaikuttaa ympäri Suomen: Ahvenanmaalla, pk-seudulla, Jyväskylässä ja Ylläksellä, joten luvassa ulkoilutarinoita etelästä pohjoiseen.

Lue, miten Taivasalla sai alkunsa
taivasalla-sonja-ikonen

Sonja

Instagram: @zzonya

Tämän reissunaisen löytää yliopistolta pohjoismaisten friluftsliv-opintojen parista. Sonjan sydän sykkii road tripeille, auringon nousuille ja retkille taivasalla juosten, pyöräillen, surffilaudan päällä tai riippumatossa.

taivasalla-annika-ulkoilublogi

Annika

Instagram: @m_akinna

Tämä saariston kasvatti seikkailee maalla ja merellä ympäri Etelä-Suomea ja Ahvenanmaata, näissä pienissä ja suurissa seikkailuissa kulkevat koirat usein mukana pienessä pakettiautossa. Myrskyn tullen hän vaihtaa märkkärin päälle ja suuntaa itämeren aalloille. Talvella lumen kaipuu vie puuterilumen peittämille vuorille kauas kotoa.

taivasalla-henna-ulkoilublogi

Henna P.

Instagram: @hennapalosaari

Usean vuoden matkalaukusta elämisen jälkeen tämä seikkailijanainen on remontoinut pakettiauton kodikseen. Ulkoilmaseikkailu, josta Henna ei innostuisi, on käytännössä mahdottomuus, koska nainen rakastaa uusien asioiden ja omien rajojen kokeilua.

taivasalla-retkiblogi-henna

Henna T.

Instagram: @henna_the

Pohjois-Suomen kasvatti, josta uteliaisuus, arvostus ja rakkaus luontoon kumpuaa. Keski-Suomessa 15 vietetyn vuoden jälkeen Henna innostui pohjoismaisista outdoor-opinnoista, jotka kuljettavat naista uusiin seikkailuihin. Vuodenajat inspiroivat liikkumaan milloin lumella, metsissä tai vedessä.

taivasalla-veera-ulkoilublogi

Veera

Instagram: @veeramalmivaara

Lappilaiset synnyinjuuret vetävät sydämen metsään luonnon rauhaan.
Luonto inspiroi pysähtymään hetkeen sekä pitää adrenaliininhuuruisen naisen liikkeellä. Olipa kyse polkujuoksusta, metsästyksestä tai hiihtovaelluksesta, on hän aina valmiina luontoseikkailuihin.

taivasalla-retkiblogi-sanna

Sanna

Instagram: @sannasinne

Kun tuulet tyyntyvät itämerisurffin jälkeen, suuntaa tämä nainen tutkimaan saaristoa joko sup-laudalla koiransa kanssa tai teitä pitkin pyöräillen. Metsät houkuttelevat syksyisin keräämään sieniä ja seikkailemaan kansallispuistoissamme. Avanto ja sauna rauhoittavat mielen ja kehon retkeilypäivien jälkeen.

Maria

Instagram: @mgdes

Keväthankien sulaessa lumilautailun tieltä, pystyttää tämä nainen koiransa kanssa teltan metsään, ja suppailee Suomen suvessa. Jooga ja boulderointi pitävät voiman yllä ympäri vuoden. Suurimpana haaveena on päästä jälleen härmäsurffien makuun. Mariaa on myös kiittäminen Taivasalla-brändin kauniista visuaalisesta ilmeestä <3

Hanna Rusanen Taivasalla

Hanna

Instagram: @hanehanneli

Rakkaus outdoor-harrastuksiin syntyi Hannan asuessa Keski-Euroopassa Alppien läheisyydessä, missä vuorimaisemat tarjosivat loputtomasti seikkailumahdollisuuksia. Ulkoilukipinän iskettyä myös tutut maisemat kotosuomessa näyttäytyivät ihan uudella tavalla ja Hanna viettääkin nykyään aikaa luonnossa monipuolisesti jokaisena vuodenaikana. Hänen lempilajeihinsa lukeutuu vaellus, polkujuoksu sekä uusimpana innostuksena talviuinti.

taivasalla-retkiblogi-henna

Vieraskynä

Oletko se sinä?

Jaa meille ulkoilutarinasi, rakkautesi lajiin tai tapaan elää luonnossa. Kirjoita meille hello@taivasalla.fi ja jutellaan lisää!