polkujuoksu_nainen_ulkoilu_4

Tervetuloa kanssamme afterwork-polkujuoksulenkille Sipoonkorven kansallispuistoon, Kuusijärvelle!

Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä kokeilemaan polkujuoksua yhdessä Taivasalla-tiimin kanssa. Matalankynnyksen tapahtuma soveltuu sinulle, joka haluat testata polkujuoksua, hankkia varmuutta omiin lenkkeihisi, tai nauttia kesäisistä poluista hyvällä porukalla. Tapahtumassa pääset ohjatulle lenkille sekä saat vinkkejä polkujuoksun tekniikkaan. Lenkin päätteeksi sinulla on mahdollisuus jäädä saunomaan ja ruokailemaan lisämaksusta.

Lenkin vetäjinä toimivat Taivasalla-tiimin Veera ja Hanna. Veera on kokenut polkujuoksuohjaaja ja Hanna innokas lajin harrastaja. 

AIKA JA PAIKKA:
Vantaa, Kuusijärvi 30.6.2023 klo 17.30 alkaen

Kuusijärventie 3, 01260 Vantaa

Hinta: 25€ sisältää opetuksen ja pienen goodiebagin.

Lisätiedot:
Tapahtuman tapaamispaikka on Kahvila Kuusijärven edessä. Lenkin pituus on noin 7-8km ja kesto noin 2 tuntia.
Mukaan tarvitset juoksuun soveltuvat varusteet. 

Ikä: 18+

Ilmoittautuminen: Lippuja rajoitettu määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Lähetämme vielä noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja emailitse kaikille osallistujille.

Kulkuyhteydet: Kannustamme suosimaan julkista liikennettä sekä kimppakyytejä. 

Lisätietoja voi kysellä emailitse hanna@taivasalla.fi

Privacy Preference Center