16.1.2024: Webinaarin ilmoittautuminen päättynyt.

Liikutko takamaastossa, kiinnostaako eräensipu? Järjestämme yhteistyössä Suomen Eräensiavun kanssa webinaarin jossa kerromme miten eräensiapu eroaa tavallisesta ensiavusta, avaamme eräensiavun perusteita sekä annamme viisi ensiapuvinkkiä talviretkeilijälle.

Aika ja paikka: 17.01.2024 verkkoluento klo 18-20
Webinaari järjestetään Teamsissä, luennosta ei jää tallennetta.

Tiesitkö, että Suomessa asutuskeskusten ulkopuolelle avun viive hätätilanteessa voi olla pitkä? Maastossa puhutaan helposti useista tunneista. Ennen kuin ammattilaiset on paikalla, kerkeää tapahtua paljon. Vahinko ei koskaan tule kello kaulassa, ja voi sattua kenelle tahansa. Se voi osua kohdallesi olitpa sitten ulkoilun moniosaaja ja pitkänlinjan konkari, tai vasta ulkoiluun perehtyvä satunnainen retkeilijä. Sen vuoksi on tärkeää osata toimia – ja osata toimia oikein. Siten voit pelastaa itsesi tai kaverisi. Eikä tarvitse edes mennä kauaksi. Jo muutama kilometri tieltä sivuun voi tarkoittaa pitkää aikaa odotella hädän tullen.

Webinaarin asiantuntijana toimii Suomen Eräensiavun Ville Melkko. Ville on koulutukseltaan pelastaja sekä sairaanhoitaja-AMK. Ville toimii tällä hetkellä hoitotason ensihoitajana Lapissa, mutta hänellä on työkokemusta myös muun muassa pelastustoimesta sekä kansainvälisestä kriisinhallinnasta. Vapaa-ajalla Ville liikkuu itsekin takamaastossa kaikkina vuodenaikoina joko jalan, suksilla, kajakilla tai maastopyörällä. Villestä lisää osoitteessa www.eraensiapu.fi

Hinta: 35€/osallistuja sis alv 24%.
Lipunmyynti päättyy 1 päivää ennen tapahtumaa, mutta varaathan paikan joissa, jotta saamme minimimäärän osallistujia täyteen ja luennon toteutumaan.

Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Saat lipunoston jälkeen pian vahvistuksen emailiisi ja muutamaa päivää ennen tapahtumaa linkin webinaariin. Webinaarista ei jää tallennetta.

Lisätiedot: hello@taivasalla.fi

Privacy Preference Center