taivasalla-leffailta

Banner-kuva: Erik Nylander, elokuvasta Tracks

Yhdistimme voimamme Ylläksen laskumimmien GMC Picturesin kanssa ja järjestämme yhdessä KAKSI talviteemaista outdoor-leffailtaa: 16.11.2022 Helsingissä ja 30.12.2022 Ylläksellä.

Näissä talviteemaisissa outdoor-leffailloissa haluamme nostaa esiin pohjoismaalaista ulkoilukulttuuria, ulkoilijoita, heidän osaamistaan ja inspiroivia talviteemaisia retkitarinoitaan. Tervetuloa kuulemaan ja näkemään talviteemaisia outdoor-filmejä ja tarinoita sekä viettämään yhteisöllinen ilta juuri ennen uutta vuotta!

Paikka ja aika:
Bar Kaappi, Ylläs, Vaeltajantie 2
30.12.2022 perjantaina klo 18.30-22.00
Ovet yksityistilaisuuteen avataan klo 18.30. Tapahtuma päättyy noin kello 22.00, tämän jälkeen Bar Kaappi auki kaikille kello 02.00 saakka.
TILAISUUS ON K18

Ohjelma*

19.00 – Avaussanat GMC pictures x Taivasalla

  • LEFFA: Tracks: ruotsalaisten laskijoiden ja kuvaajien Kajsa Määtän ja Viktor Björnströmin lyhyt elokuva ilmastonmuutoksen vaikutuksista arktiseen talveen sekä rakkaudesta lumeen, luontoon ja lumilautailuun
  • PUHEENVUORO: Protect Our Winters Finland puheevuoro: Miten matkustaa kestävästi talviharrastuksiin?
  • LEFFAT: POW Finlandin lähettiläiden Enni Rukajärven ja Sanna Kaivantolan laskufilmit pohjolan lumilta 
  • LEFFA: Sanna Vaara: Talvelle – A Story for Winter
  • PUHEENVUORO: Lumiturvallisuuden ABC – Michelle Suni, eräopas &
    FINLAV-lumiturvallisuuskouluttaja
  • TARINA: Marika Varpenius: Muutto etelästä pohjoiseen, Kilpisjärvelle
  • YLEISÖARVONTA
  • LEFFA: Skadi: ruotsalaisten vapaalaskijoiden Kajsa Larssonin ja Malou Peterson laskuretkikertomus Ruotsin erämaasta

22.00 Ohjelma päättyy

*Ohjelma sisältää taukoja ja ohjelmanumeroihin varataan oikeus muutoksille.

LIPUT hinta 8 e, sis alv.10%.

Lippuja myydään ennakkoon VAIN tämän sivun kautta. Osta siis lippusi ajoissa, ovelta lippujenosto ei välttämättä ole enää mahdollista. GMC:n järjestämät leffaillat ovat tulleet täyteen aikaisempinakin vuosina, joten ole siis nopea ja varmista paikkasi jo hyvissä ajoin ennakkoon! Lahjoitamme lipputuloista 50% POW:n ilmastotyöhön. 

Saat lipunoston jälkeen vahvistusviestin emailiisi. Tämä viesti toimii sisäänpääsynä leffailtaan, pidä sähköposti siis tallessa.
Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä.  Tapahtumassa valokuvataan, kuvia ja videoita käytetään Taivasallan ja GMC Picturesin medioissa tapahtuman markkinoinnin yhteydessä.

Bar Kaappi on viihtyisä after-ski baari aivan Ski Resort Ylläksen ytimessä Ylläsjärvellä! Valikoimaan kuuluvat virkistävät juomat; niin erikoisoluet kuin tunturin parhaat drinkit ammattilaisten tekeminä. Tilaisuus on K-18.

Lisätiedot: picturesgmc@gmail.com

Tapahtuman kumppanit:

Protect Our Winters Finland on osa kansainvälistä Protect Our Winters liikettä, joka tuo yhteen talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä toimimaan yhdessä ilmastonmuutosta vastaan.

Ylläs logo

Ski Resort Ylläs on Suomen suurin hiihtokeskus, jossa lasketellaan kahden lappilaiskylän alueella. Ylläs on molemmille järjestäjille, GMC Picturesille ja Taivasalle rakas lasku- ja ulkoilupaikka! Siksi meillä on ilo ja kunnia päästä järjestämään toinen leffailloista Ylläksellä! 

Privacy Preference Center