Tervetuloa oppimaan hiihdon tekniikkaa sekä viettämään mukavaa talvipäivää hyvässä seurassa. Päivästä saat eväitä vauhdikkaisiin ja nautinnollisiin hiihtokilometreihin.

Päivän aikana järjestämme kaksi erillistä tapahtumaa, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua. Tällä sivulla voit ilmoittautua perinteisen hiihdon tekniikkaosioon ja täällä vapaan hiihdon. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen osioon.

Päivän aikana opetellaan hiihdon tekniikkaa erilaisin harjoittein, jotta saat hiihdosta kaiken ilon irti ja tekeminen olisi taloudellista että mielekästä. Harjoitteissa keskitymme muun muassa perustekniikoihin ja suksien hallintaan. Tapahtuman aikana käymme läpi hiihdossa käytettäviin varusteisiin, saat vinkkejä hiihdon tekniikkaan sekä suksien voiteluun. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan Salomonin suksia. Suksia on rajallinen määrä. Kysy suksitilannetta veera.malmivaara@gmail.com, mikäli haluat varmistaa tilanteen ennen ilmoittautumista. Oittaalta on myös mahdollista vuokrata suksia.

Päivän päätteeksi sinulla on mahdollisuus jäädä omakustanteisesti nauttimaan saunan lämmöstä, pulahtaa virkistävään avantoon sekä nauttia purtavaa Ravintola Oittaassa

Hiihto-opettaja toimii entinen kilpahiihtäjä Heidi Tainio. Heidi on työskennellyt liikunnan parissa pitkään Personal Trainerina, hyvinvointivalmentajana sekä jooga- ja pilatesohjaajana. Hiihtoon innostaminen ja kehon kokonaisvaltainen ja taloudellinen toimivuus hiihdossa ovat hänen kulmakiviään opetuksessa. Heidin apuopettajana tapahtuman ajan toimii Taivasalla-tiimin Veera Malmivaara, joka on innokas hiihdon harrastaja sekä liikunta-alan ammattilainen.

 

Paikka: Oittaa, Espoo (Kunnarlantie 33 – 39, 02740 Espoo)

Milloin: sunnuntai 12.2. klo 10-15

Klo 10-12 perinteinen hiihtotyyli, klo 13-15 vapaa hiihtotyyli

Hinta: 30e per osio, hinta sisältää opetuksen sekä lahjakassin

 

Aikataulu1. perinteinen hiihtotyyli

9.45 testisuksien jako

10.00 tapahtuman avaus ja varusteiden esittely

10.15-11.00 tekniikkaharjoiteet

11.00-12.00 yhteislenkki 

12.00 suksen palautus + lahjakassien jako

 

Aikataulu 2. vapaan hiihtotyyli (ilmoittaudu tähän osioon tämän linkin kautta)

12:45 testisuksien jako

13.00 tapahtuman avaus ja varusteiden esittely

13.15-14.00 tekniikkaharjoitteet

14.00-15.00 yhteislenkki 

15.00 suksen palautus + lahjakassien jako

Hiihtotapahtumat sopivat jo hieman kyseistä hiihtotekniikkaa kokeilleille, mutta voit silti olla aloittelija tai kokeneempi hiihtäjä! Ohjaajamme antavat jokaiselle sopivia harjoitteita ja yhteislenkillä menemme kahdessa eri porukassa. Tervetuloa mukaan oppimaan lisää 🙂

Ilmoittautuminen: Osallistumispaikkoja on rajallinen määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Ryhmän koko 8-15 henkilöä / hihtotyyli. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Lähetämme vielä noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja emailitse kaikille osallistujille.

 

Privacy Preference Center