Tervetuloa innostumaan hiihdosta sekä viettämään mukavaa talvipäivää hyvässä seurassa. Päivästä saat eväitä vauhdikkaisiin ja nautinnollisiin hiihtokilometreihin.

Päivän aikana järjestämme kaksi erillistä tapahtumaa, joihin sinulla on mahdollisuus osallistua. Tällä sivulla voit ilmoittautua perinteisen hiihdon tekniikkaosioon ja täällä vapaan hiihdon. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen osioon.

Päivän aikana opetellaan hiihdon tekniikkaa erilaisin harjoittein, jotta saat hiihdosta kaiken ilon irti ja tekeminen olisi sekä taloudellista että mielekästä. Harjoitteissa keskitymme muun muassa perustekniikoihin ja suksien hallintaan. Saat vinkkejä ja varmuutta keväthangille!

Hiihtovalmentajanasi toimii hiihdon superammattilainen Ida Meriläinen

”Olen vetänyt satoja hiihdonopetuksia ja hiihtokouluja lapsista vaareihin, yksilöistä ryhmiin. Olen koulutukseltani LitM ja hiihtovalmentaja. Hiihdän kilpaa SM-tasolla, ja sen lisäksi että olen käynyt hiihdonohjaajatutkinnot sekä tutkinut yliopistossa hiihdon opettamista, olen luonut oman mallin opettaa hiihtotekniikoita – selkeästi, johdonmukaisesti ja inspiroivasti!”

Tule mukaan kokemaan Idan opetustyyli ja innostu hiihdosta entistäkin enemmän. Somessa Idan löytää hiihtoaiheiselta tililtä: @idameril

Paikka: Jyväskylän Laajavuori, Laajavuorentie 15

Milloin: sunnuntai 10.3. klo 10-14

Klo 10-11.30 perinteinen hiihtotyyli, klo 12.15-13.45 vapaa hiihtotyyli

Hinta: 35e per osio, hinta sisältää opetuksen ja alvin

 

Aikataulu1. perinteinen hiihtotyyli

10.00 tapahtuman avaus ja varusteiden esittely

10.15-11.30 harjoituksia ja hiihdosta innostumista

Hiihtotapahtumat sopivat kaikentasoisille hiihtäjille, voit olla aloittelija tai kuntoilija! Ohjaajamme antaa jokaiselle sopivia harjoitteita.  Tervetuloa mukaan oppimaan lisää 🙂

Ilmoittautuminen: Osallistumispaikkoja on rajallinen määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Ryhmän koko 10-15 henkilöä / hiihtotyyli. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (10 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Lähetämme muutamaa päivää ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja emailitse kaikille osallistujille.

 

Privacy Preference Center