Webinaari lisää ymmärrystä laskemista tukevasta harjoittelusta, sen käytännön toteuttamisesta ja vammojen ennaltaehkäisystä. Saat eväitä, joilla ylläpitää ja kartuttaa laskukuntoa läpi elämän! Jokainen webinaariin osallistuja saa kuntosaliohjelman, jolla pääsee harjoittelussa alkuun ja treenaa progressiivisesti 2 kuukautta. Webinaari on tarkoitettu kaikille harrastetason lumilautailijoille, ja se sopii niin aloitteleville sekä kokeneemillekin laskijoille. Webinaarissa käydään läpi fyysisiä ominaisuuksia, joita parkilla sekä offarilla laskeminen edellyttää. Kun nämä ymmärtää ja näihin pystyy vaikuttamaan, niin laskemisesta tulee paljon nautinnollisempaa!

AIKA,PAIKKA JA KUKA

Maanantai 4.12. klo verkkoluento 18–19.30

Webinaarin asiantuntijana toimii Tiia Knaapi, joka on liikunnanohjaaja, Personal trainer sekä intohimoinen lautalajien harrastaja Rukalta. Tiia on opiskellut liikunnanohjaajaksi Haaga-Heliassa, jonka lomassa hän kävi personal trainerin tutkinnon. Lisäksi Tiia on opiskellut Liikuntalääketieteen perusopinnot, joka on lisännyt ymmärrystä liikunnan, fyysisen kunnon sekä ravitsemuksen välisistä yhteyksistä. Tiialla on valmennuskokemusta vuodesta 2018 alkaen, ja hän valmentaa asiakkaita Rukalla niin salilla kuin lumilautailuleireillä. Tiia viettää kaiken mahdollisen vapaa-aikansa parkilla sekä myöhemmin talvella offareilla.

LUENNON SISÄLTÖ

  • Millaista on lautailua tukeva harjoittelu ja miksi sitä tulisi tehdä myös harrastetasolla?
  • Mitä eroa on parkkilaskijan ja vapaalaskijan oheisharjoittelussa?
  • Kuinka paljon oheisharjoittelu vie aikaa viikossa
  • Kuinka oheisharjoittelu tulisi jaksottaa
  • Kuinka kiinnittää huomiota palautumiseen
  • Laskemista tukevan saliohjelman läpikäynti

Hinta: 35 € / osallistuja sis. alv. 24 %.
Lipunmyynti päättyy 1 päivää ennen tapahtumaa, mutta varaathan paikan joissa, jotta saamme minimimäärän osallistujia täyteen ja webinaarin toteutumaan.

Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Saat lipunoston jälkeen pian vahvistuksen emailiisi ja muutamaa päivää ennen tapahtumaa linkin webinaariin. Webinaarista jää tallenne.

 

Privacy Preference Center