taivasalla-sup-retki

Keskiviikkona 29.6.2022 16.00–19.30 Sup Stationilla Helsingin Vuosaaren Aurinkolahden rannalla

Tapahtuman kumppanit:
Sup Station Aurinkolahti
PUSU longboard skeittilaudat

Tällä SUP-retkellä melomme Aurinkolahden vesissä ohjatun retken ja opimme lisää SUP-lautailun tekniikasta ja turvallisuudesta. Teemme alkuun ohjaajamme Kati Pankan johdolla melomistekniikkaharjoituksia, opit mm. tehokkaampaa melomistekniikkaa ja pelastautumista, saat myös vinkkejä laudan kääntämiseen ja vastatuuleen melomiseen. Tekniikkaosuuden jälkeen lähdemme SUP-retkelle Aurinkolahden rannalta, josta on mukava ja helppo lähteä melomaan. Alueen itäreunaan rakennettu upea Uutelankanava vesiputouksineen ja siltoineen luo ihanteelliset olosuhteet kaikentasoisille suppaajille ja kanavalta aukeava lahti tyydyttää kokeneemmankin lautailijan menohalut.

Aikataulu:
16.00 Kokoontuminen Aurinkolahden rannalla, SUP stationilla (Aurinkoranta 12, Helsinki)
16.15–18.15 – Ohjattu SUP-retki, sisältäen alkuun turvallisuus- ja tekniikkaharjoitukset
Ohjaajana Kati Pankka
18.15–19.30 – Paluu Aurinkolahden rantaan, piknik, mahdollisuus iltauintiin, PUSU:n skeittilonkkarin testaukseen, tapahtumassa myös myynnissä PUSU:n skeittilautoja

Kenelle: voit olla aloitteleva suppaaja tai kokeneempi. SUP-laudalla pärjäät, kun omaat hyvän perusuimataidon ja rohkean, uteliaan asenteen kokeilla ja oppia uuutta!

Ikä: 18+
Lipun hinta 40€ sisältää:
– Ohjatun SUP-tekniikka- ja retkiosuuden
– SUP-laudan vuokran ja pelastusliivit
– Piknikeväät: juoman ja pienen välipalan
– Illan päätteeksi palattuamme rantaan on sinun mahdollista kokeilla PUSU:n lonkkariskeittilautoja omatoimisesti

Ilmoittautuminen: Lippuja rajoitettu määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Ryhmän koko 8-10 henkilöä. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Lähetämme vielä noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja emailitse kaikille osallistujille.

Mitä mukaan:
– rennot SUP-lautailuun sopivat vaatteet, juomapullo,aurinkorasvaa ym. omat retkelle tarvittavat varusteet
– vedenkestävä reppu tai pussi, tavarat voi jättää myös tavaroiden säillytyspisteeseen rannalle
– uimapuku ja pyyhe iltauintia varten
– oma piknik-viltti (varaa omaa evästä, tarjoamamme juoma ja pieni välipala ei välttämättä vie isoa nälkää pois 🙂 )

Kulkuyhteydet: Aurinkolahteen on loistavat kulkuyhteydet Helsingin keskustasta. Metrolla pääset suoraan Vuosaareen, josta on alle vartin kävelymatka SUP Stationille.

Lisätietoja voi kysellä emailitse hello@taivasalla.fi

 

 

Privacy Preference Center