surffaus-aallot-surffilauta

Keskiviikkona 29.6.2022 16:00-19.30 Sup Stationilla Helsingin Vuosaaren Aurinkolahden rannalla

Päivitys 9.6: tapahtuma on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle täältä, ilmoitathan tietoihin olisitko tulossa surffilaudan kanssa vai tarvitsetko lainalaudan.

Tapahtuman kumppanit:
Sup Station Aurinkolahti
PUSU longboard skeittilaudat

Tule kanssamme treenaamaan surffitekniikkaa ja opettelemaan longboard-skeittausta! Tässä tapahtumassa  pääsemme kahden lajiammattilaisen johdolla harjoittelemaan näitä mahtavia lautalajeja maalla ja vedessä.

Surffitreenissä harjoittelemme Indonesiassa surffitaitonsa oppineen Marcel Waun kanssa biitsillä mm.popup-tekniikkaa ja vedessä laudan käsittelyä ja melontaa. Vaikka aaltoja Aurinkolahdessa ei päästä surffaamaan, on treeni hyvää harjoitusta kaikentasoisille lajista kiinnostuneille harrastajille. Surffiosuus opetetaan englanniksi.

Longboard-skeittaus on etenkin surffaajien suosiossa oleva skeittilaji maalla. Longboardausta voi harrastaa pitkillä tasaisilla suorilla asvalttiteillä tai kurvailla alamäissä. Ohjaajaksi saamme lajin harrastajan ja entisen kilpailijan Hanna Jaakolan, jonka alamäkiskeittausta voi ihailla tältä Youtube-videolta. Teemme Hannan johdolla perusharjoituksia laudalla potkutteluun ja jarruttamiseen. Ryhmän tason mukaan Hanna antaa vinkkejä myös muihin trikkeihin. Saamme testiin PUSU:n upouusia kruisereita, longboardin ja surffiskeitin, joita myös myynnissä tapahtumassa.

Molempia lajeja: surffia ja longboardausta, harjoitellaan viiden hengen ryhmissä, joten saat varmasti henkilökohtaista opetusta ja pääset kysymään vinkkejä suoraan ohjaajalta. Pyrimme jakamaan ryhmät taitotasojen mukaan, joten ilmoitathan ilmoittautumislomakkeen lisätietokohtaan, mikäli olet jo hieman harrastanut jompaakumpaa lajia.

Aikataulu:
16.00 Kokoontuminen Aurinkolahden rannalla, SUP stationilla (Aurinkoranta 12, Helsinki)
16.15-17.15 Ohjatut surffi- ja longboard-skeittaustreenit (kahdessa viiden hengen ryhmässä, 60min / ryhmä)
17.15-17.30 Ryhmien vaihto
17.30-18.30 Surffi- ja lonkkaritreenit jatkuvat
18.30-19.30 Iltapiknik, mahdollisuus iltauinnille

Kenelle: voit olla aloitteleva surffaja ja/tai lonkkaroija, pyrimme jakamaan porukan kahteen ryhmään taitotason mukaan.
Rohkea asenne ja perusuintitaidot (surffiin) riittävät muuten! Kirjoitathan ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”lisätietoja” taitotasosi surffissa ja/tai lonkkaroinnissa.

Ikä: 18+
Tapahtuma on unisex
Lipun hinta 45€ sisältää:
– 60 min ohjatun surffitekniikka- ja melontatreenin rannalla ja vedessä Marcel Waun johdolla
– 60 min ohjatun longboard-skeittitreenin Hanna Jaakolan kanssa
– HUOM. tapahtuma edellyttää omaa surffilautaa
– Kevyet piknikeväät; juoman ja välipalan

Ilmoittautuminen: Lippuja rajoitettu määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Ryhmän koko 8-10 henkilöä. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (8 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Lähetämme vielä noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja emailitse kaikille osallistujille.

Mitä mukaan:
– uikkari surffia varten – kevyt märkäpuku, mikäli omistat. Märkkäri ei ole kuitenkaa pakollinen.
– pyyhe
– rennot skeittaukseen sopivat vaatteet
– oma skeittaukseen sopiva kypärä
– polvisuojat, kyynärsuojat mikäli omistat tai haluat lainata muille osallistujille.
– juomapullo ja aurinkorasvaa – toivotaan näin hyvää säätä!
– oma piknik-viltti (varaa omaa evästä, tarjoamamme juoma ja pieni välipala ei välttämättä vie isoa nälkää pois 🙂 )

Kulkuyhteydet: Aurinkolahteen on loistavat kulkuyhteydet Helsingin keskustasta. Metrolla pääset suoraan Vuosaareen, josta on alle vartin kävelymatka SUP Stationille.

Lisätietoja voi kysellä emailitse hello@taivasalla.fi

 

Privacy Preference Center