Taivasallan ensimmäinen ruskatapahtuma <3
65e kaveriale hintaan (normaalihinta 75e)

Tapahtuman kumppani
Iso-Syöte

Luvassa on ihana syysviikonloppu maastopyöräilyn merkeissä. Lauantaina tutustumme ja kokeilemme hissipyöräilyä Bike Parkissa Iso-Syötteen valmentajien opastuksessa ja teemme syksyisen ruskaretken maastopyöräillen. Sunnuntaina lähdemme yhteiselle aamupäivähaikille ihastelemaan maisemia. Tämä tapahtuma ei vaadi laajaa kokemusta maastopyöräilystä, jos siis osaat pyöräillä – tervetuloa mukaan! Jaamme tarvittaessa osallistujia taitoryhmiin tason mukaan. Illan mtb-lenkki mennään rennon letkeästi.

Tapahtumamaksu pitää sisällään:

  • 2 tunnin hissipyöräilyvalmennuksen Bike Parkissa
  • 2-3 tunnin maastopyöräilyretken Iso-Syötteen maisemissa
  • Hissilipun tapahtuman ajaksi Bike Parkiin
  • SIGG x Taivasalla turkoosi retkipullo 1l
  • Ruskaretken ihastelemaan alueen maisemia

Lisäksi saat tapahtuman ajaksi:

  • Tarjoushintaisen majoituksen KIDE-hotellissa sekä late-checkoutin
  • Maastopyörän ja suojavarusteet tarjoushintaan 

Pyöräilyä varten tarvitset:

Vaadittavat varusteet:
Täysjoustopyörä
Full face -kypärä
Polvisuojat
Panssari
Kestävät kengät ja vaatteet, jotka saa likaantua. Ajopaidan saa vuokraamosta vuokrauksen yhteydessä, mutta kengät + housut omasta takaa.

Suositeltavat varusteet:
Ajohanskat
Ajolasit

Viikonlopun alustava aikataulu:

Lauantai 30.9.

Klo 10.15 Viikonloppu alkaa!
Klo 11-13 Hissipyöräilyvalmennus Bike Parkissa
Klo 13-15 Lounastauko
Klo 15-18 MTB-lenkki
Klo 18 eteenpäin yhdessäoloa, ruokailua..

Sunnuntai 1.10.

Klo 10-12 Yhteisretki kävellen
Klo 13- Lounas ja kotimatka
Mahdollisuus late-checkoutiin klo 17 saakka

Mietityttääkö välineet?

Iso-Syöte tarjoaa tapahtumaan osallistuville koko päiväksi vuokravälineet (täysjoustopyörä, full face-kypärä, polvisuojat, panssari, ajopaita) edulliseen 50 euron pakettihintaan. Yksittäisiä välineitä ja varusteita voi vuokrata hinnaston mukaan: www.isosyote.fi/fi/pyoravuokraus.

Pohdituttaako reitti tai omat maastopyöräilytaidot?

Järjestämme ennen tapahtumaa online-tapaamisen, jossa kerromme lisää hissi- ja maastopyöräilystä, jaamme varustelistan ja pääset tutustumaan toisiin osallistujiin ja tapahtuman järjestäjiin. Tapaaminen järjestetään noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Majoittuminen, ruokailu ja kimppakyydit

Tarjoamme Iso-Syötteen kanssa superedullisen majoittumisen KIDE Hotellissa. Voit varata majoituksen erikoishinnalla koko viikonlopun (pe-su) ajan. Hinta on alk. 119€/yö/huone/2-3 hengen huoneissa ja mahdollisuus late checkoutiin klo 17 saakka. Hinta sisältää aamiaisen.  Edullisen hinnan lisäksi meillä on alekoodi, jolla saat vielä -5% alennuksen viikonlopun huoneöistä ilmoittautuessasi tapahtumaan. Lähetämme koodin sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Huoneissa on mahdollisuus kolmanteen lisäsänkyyn, jonka hinta näkyy ilmoittautumisen yhteydessä.

Hotellin ravintolassa on mahdollisuus omakustanteiseen yhteislounaaseen ja -illalliseen. Tiedot näistä julkaisemme mahdollisimman pian.
Voit kysellä kimppakyytejä ja majoituskaveria tapahtuman FB-ryhmässä.

Tärkeää huomioitavaa vakuutuksesta ja kuvaamisesta

Emme vakuuta osallistujia, joten pidäthän huolen, että sinulla on voimassa oleva tapahtumaan sopiva vakuutus. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Iso-Syötteen kanssa kanssa. Retkellä on kuvaaja, joka taltioi retken aikana kuvia, joita voidaan käyttää Taivasallan ja Iso-Syöteen somessa ja markkinointimateriaaleissa ja -kanavissa.

Peruuttaminen

Taivasalla-tapahtumissa varmistamme, että olosuhteet ovat turvalliset. Mikäli rajuilma tai muutoin todella huono sää estää pyöräilyn, tapahtuma on mahdollista siirtää tai peruuttaa kokonaan.  

Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Luethan ne huolellisesti ennen ostoksen tekoa. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistumismaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille.

Jotta osaamme suunnitella viikonloppua, kerrothan ilmoittautumisen ”Lisätietoja”-kohtaan maastopyöräilykokemuksestasi.

Pidätämme oikeudet aikataulumuutoksiin.

Privacy Preference Center