Tule viettämään monipuolinen treeni-ilta yhdessä Taivasallan sekä Kari Traan kanssa!

Luvassa on hauska ja tehokas ulkotreeni, jossa laitetaan kroppa liikkeelle liikunnanohjaaja & PT Veera Malmivaaran johdolla. Treenissä hyödynnetään portaita, omaa kehonpainoa sekä mäkiä.

Treeni on sovellettavissa omaan kuntotasoon, ja soveltuu kaiken tasoisille liikkujille. Lähde mukaan yksin tai yhdessä kaverin kanssa, kaikki ovat tervetulleita! Tapahtumasta saat inspiraatiota ja vinkkejä syksyn ulkotreeneihin. Et tarvitse tapahtumaan omia välineitä.
Jokainen osallistuja saa itselleen Kari Traan teknisen treenipaidan sekä hiuspannan (arvo 99€).

AIKA JA PAIKKA:
Jättäri, Malminkartano 13.10.2023 klo 18.30-20.00

Naapuripellontie, 00410 Helsinki

Hinta: 25€
Ikä: 18+

Ilmoittautuminen: Lippuja rajoitettu määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (10 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta, varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruustusehdot löydät täältä. Lähetämme vielä noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja emailitse kaikille osallistujille.

Tapahtuman kuvaaminen
Tapahtumassa on kuvaaja, joka taltioi treenien aikana video- ja valokuvia, joita voidaan käyttää Taivasallan ja kumppanin markkinoinnissa.

Kulkuyhteydet: Malminkartanon kuntoportaille kulkee eri bussiyhteyksiä.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse hanna@taivasalla.fi

Privacy Preference Center