Torstaina 4.8.2022 17.00–21.00 Keinumäki, Viikinpellot, Helsinki

Tapahtuman kumppanit
Camu
Good Guys
27 Crags

Tule kanssamme treenaamaan ulkobouderointitekniikkaa ja rauhoittumaan joogan merkeissä! Tapahtuma on suunnattu niille, jotka ovat jo boulderoineet sisällä ja haluavat viedä lajin ulos, mutta kaipaavat siihen vielä opastusta ja varmuutta. Tämä on siis täydellinen mahdollisuus päästä kokeilemaan ulkona boulderointia turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä yhdessä meidän kanssa!

Ulkoboulderointia harjoittelemme Oisko Betaa podcastista tuttujen Monican ja Julian kanssa. Oisko Betaa on kiipeilyaiheinen podcast ja media, joka etsii vastauksia kiipeilymaailmasta ja sen ilmiöistä. Ennen kaikkea tavoitteena on kuitenkin kannustaa kaikkia elämään kiipeilyä juuri niinkuin itse haluaa.

Joogan maailmaan meidät vie Laura Kolari, tuleva luontojoogaohjaaja, seikkailija ja elämäntapafiilistelijä. Jooga tukee kiipeilyä ja edistää siinä tarvittavia taitoja niin fyysisesti kuin henkisestikkin. Kiipeilyn tukena jooga mm. lisää notkeutta seinällä, vahvistaa lihaksia, parantaa tasapainoa, opettaa oikeaoppiseen ja tietoiseen hengitykseen, rauhoittaa ja rentouttaa sekä nopeuttaa palautumista.

Alustava aikataulu
17.00 Kokoontuminen Keinumäellä Viikin pelloilla
17.15 Alkulämmittely yhdessä
17.15–20.00 Ohjatut ulkoboulderointitreenit kahdessa eri linjassa
20.00 Palauttava jooga

Kenelle
Boulderoijat, jotka ovat jo boulderoineet sisällä ja haluavat siirtyä luonnon kallioille.

Pyrimme jakamaan porukan kahteen ryhmään taitotason mukaan. Iloinen ja rohkea asenne riittävät muutoin. Kirjoitathan ilmoittautumislomakkeen kohtaan ”lisätietoja” taitotasosi boulderoinnissa.

Ikä 18+

Lipun hinta 65 € sisältää:

 • 180 min ohjattu boulderointitekniikka Monican ja Julian johdolla.
 • 60 min joogan Lauran kanssa
 • Alekoodi Camuun. Camun henkilökunta mukana opastamassa kiipeilyvarusteiden valinnassa.
 • Alekoodi 27 Cragsiin – maailmanlaajuiseen kiipeilyspottisovellukseen
 • Good Guys kombucha-juoman
 • Pientä välipalaa
 • Valokuvia päivästä itselle muistoksi

Ilmoittautuminen
Lippuja rajoitettu määrä – varaathan paikkasi hyvissä ajoin, jotta tiedämme ryhmän koon ja voimme toteuttaa tapahtuman. Ryhmän koko 12 henkilöä. Mikäli tapahtuma tulisi täyteen voit ilmoittautua varasijalle tämän linkin kautta. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa tapahtuma, mikäli minimiosallistujamäärä (10 hlö) ei tule täyteen 7 päivää ennen tapahtumaa. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Tapahtumalla on säävaraus. Sateisen sään sattuessa peruutamme tapahtuman. Tässä tapauksessa osallistujamaksu palautetaan ilmoittautuneille osallistujille. Osalllistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän puolesta. Varmistathan siis, että sinulla on tilanteeseen sopiva vakuutus voimassa. Tapahtuman varaus- ja peruutusehdot löydät täältä.

Lähetämme vielä noin viikkoa ennen tapahtumaa tarkempia tapahtumatietoja mailitse kaikille osallistujille.

Mitä mukaan:

 • kiipeilykengät
  (HUOM. jos et vielä omista omia, voit saada Camulta alennusta kiipeilykengistä. Saat alennuskoodin ostettuasi tapahtuman ja laittamalla mailia maria@taivasalla.fi)
 • joogamatto
 • oma piknikviltti (voi käydä myös joogamatosta)
 • rennot joogaan sopivat vaatteet
 • juomapullo ja aurinkorasvaa – toivotaan näin hyvää säätä!
 • omaa evästä. Tarjoamamme juoma ja pieni välipala ei välttämättä vie isoa nälkää pois.

Kulkuyhteydet
Viikkiin on hyvät kulkuyhteydet Helsingin keskustasta. Tarkemmat yhteydet voit tarkistaa HSL:n sivuilta. Päivitämme vielä tarkan kokoontumispaikan lähempänä tapahtumaa. Saat sen viikkoa aikaisemmin osallistujille lähtevällä maililla sekä näet sen tältä sivulta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoja tapahtumasta antaa
Maria, maria@taivasalla.fi

Privacy Preference Center