sigg juomapullo alumin bottle

SIGG Traveler x Taivasalla 1 litran kevyt retkipullo kaikkiin outdoor-harrastuksiin

Tilaa itsellesi tai kaverille joululahjaksi Taivasalla x SIGG retkijuomapullo nyt joulun kamppishintaan 20e (normaalihinta 29e)! Samalla tuet Taivasallan toimintaa outdoor-yhteisönä ja tapahtumien järjestäjänä.

Luethan sivun lopusta ohjeet toimistustavan valinnasta verkkokaupan kassalla. Tee tilaus 1.-11.12.2022 välisenä aikana, niin toimitamme pullon sinulle 12.12.- alkavalla viikolla.

Kaunis turkoosi juomapullo Taivasallan logolla on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista. SIGG-pullot ovat kehitetty ja valmistettu Sveitsissä. 

Korkeus 25.7 cm
Leveys 8.1 cm
Paino 147 g
Tilavuus 1 litra

Kuten muissakin SIGG Traveller pulloissa, myös Traveller MyPlanetissa on EcoCare sisäpinta, joka kestää hedelmien happoja, ei sisällä kemikaaleja ja on täysin tiivis. 

Pullon runko: 100% kierrätettyä alumiinia, joka useiden vuosien käytön jälkeen voidaan kierrättää uudelleen!

Pullo ei sisällä haitallista BPA:ta materiaaleissa.
Tuote on suunniteltu myös hiilihapollisille juomille
SIGG-pullo on valmistettu poikkeuksellisen keveistä materiaaleista
Suosittelemme käsinpesua tälle tuotteelle
Tuote on täysin vuotamaton

PULLON POSTITUS TAI NOUTO TAIVASALLAN-TAPAHTUMASTA:

Postitamme pulloja Suomen osoitteisiin Matkahuollon kautta. Postituksen hinta 5,5e/paketti. Lisättyäsi tuotteen ostoskoriin siirry verkkokaupan kassalle – klikkaa ”laske toimituskulut” ja toimitusvaihtoehto ”Shipit”. Joulukampanjan tilaukset postitetaan joulukuun 12.päivä, jonka jälkeen toimistusaika Matkahuollon kautta on noin 1-3 arkipäivää.

Jos ostat tuotteen tapahtuman yhteydessä tai olet sopinut noudosta Taivasalla-tiimiläisen kanssa (Maria Helsinki, Henna Jyväskylä, Annika Ahvenanmaa, tai kysy lisää hello@taivasalla.fi) sinun ei tarvitse maksaa postitusmaksua, valitse silloin ”maksuton toimitus” verkkokaupan kassalla ja kirjoita lisätietoja kohtaan, miten olette sopineet pullon noudon.

Privacy Preference Center